4 Ocak 2010 Pazartesi

Avatar


''Yarı-felçli bir savaş gazisi olan Jake Sully, kendilerine özgü dilleri ve kültürü olan, barış ve doğa ile örtülü bir çevrede yaşayan Na’vi halkının arasına gönderilir.Askeri bir şirket uzaktaki bu gezegeni ve barındırdığı kaynaklaro incelemek üzere AVATAR adlı bir program oluşturmuştur. Bu program ile insanlar genetic mühendislik sonucu yarı insan yarı Na’vi haline getirilir ve misyoner olarak Pandora’ya gönderilirler.Botanist Dr. Grace Augustine (Sigourney Weaver) ile programa gönüllü olarak katılmış Jake’in bedenlerinin Avatar’I yaratılacak ve böylece Jake’e de felç olmuş bedenini başka bir formda kullanma şansı verilmiş olacaktır. Na’vi halkından Prenses Neytiri ile tanışan Jake, kendisini Pandora’ya gönderen tehlikeden bu halkı savunurken bulur.''

Kaynak:www.beyazperde.mynet.com




Avatar'ı haftasonu izleme fırsatım oldu,bu tarz filmleri pek sevmememe rağmen gerçekten çok beğendim.Özellikle 3 boyutlu olması, izlerken sanki siz de filmin içindeymişsiniz gibi hissettiriyor... 3 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz:)

Filmin perde arkası görüntülerini izlemek isterseniz:

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=225348

5 yorum:

gulseyhan dedi ki...

gormeyı bende cok ıstıyorum ıns hafta sonu

gulbahcesi dedi ki...

gulseyhan, bence izlenmeye değer,haftasonu iyi seyirler:)

Lavanta Bahçesi dedi ki...

Süppperdi ;) Avatar gösterime girmeden basında oldukça bahsi geçti, malum 13 yıl süren altyapı, filmin bütçesi vs. ve ben eşime ben Avatar'a gitmeyi çok istiyorum diyince bana tuhaf tuhaf bakıp -"Sen bu taz filmlere pek ilgi duymazdın" dedi :)
İzlediğim ilk 3 boyutlu filmdi. İyi ki de bu tecrübeyi bu filmle edinmişim. Masal gibiydi. Bir gece Pandora'ya gitsek ne güzel olur :))
Uzun lafın kısası izlemeyen kalmasın!

gulbahcesi dedi ki...

Lavanta Bahçesi;bence de film çok güzeldi:) pandora fikri de harika olurdu:)Ama 3 boyutlu olunca ordaymışım gibi hissettim ben:)

Stil Direktoru dedi ki...

Herkes bunu yazmış bebek 3 boyulu izle diyorlar bakalım gideriz kısmet olursa