2 Aralık 2009 Çarşamba

Yeni Cicilerim:)





Dün biraz alışveriş yaptım:) Airport AVM'ye gittim.İsmini bilmediğim bir ayakkabı mağazasında tüm ayakkabılar %50 indirimdeydi.Esprit'in bir spor ayakkabısını buldum,hemen kapıverdim,bahara hazırlık olsun dedim:)
Bir de Airport AVM'de Bilstore'un outlet mağazası var.Inlet mağazalarından sadece Kanyon'dakini biliyorum.Ama bu mağazada Bilstore ürünleri dışında Fred Perry, Beymen Business, Calvin Klein ve bazı tasarımcıların outlet ürünleri var. bu sefer gittiğimde İdil Tarzı'nın bir kaç trikosunu ve triko elbiselerini gördüm.
Bunun dışında Bilstore'un üretimini yaptığı ZAAF (ZARF da olabilir tam emin değilim:)) diye bir markası. Gömlekleri değişik ve güzel oluyor. İki tane uzun,dik yakalı gömlek aldım.Özellikle skinny jeanlerle bu tarz uzun gömlekleri giymeyi çok seviyorum.Yakalarına ve kollarına bayıldım,tam benim sevdiğim tarzdalar.
Bu mağazalar dışında İpekyol,Roman,Atalar ve Dagi'nin de outletleri var bu AVM'de. Dagi'de çok şeker pijamalar,gecelikler ve erkek pijamaları ve eşofmanları bulabilirsiniz.Tüm mağazalarda eski sezon ürünlerinin fiyatları oldukça uygun.Yolunuz düşerse bakmanızı tavsiye ederim...

10 yorum:

Franny Glass dedi ki...

çok güzeller meleğim, güle güle giy hepsini: )
seni çok seviyorum..

Stil Direktoru dedi ki...

Oh sefan olsun güzel günlerde giy cicileri

gulbahcesi dedi ki...

kuzumm tesekkürler bende seni seviyorum çok gizli olmuş böle ıngfj filan ama anlarım ben hemen:)

gulbahcesi dedi ki...

biz dişiler alışverişsiz yapamıyoruz valla edacım:) teşekkürler tatlım:)

cecilia dedi ki...

güle güle giyin cnm, airportu bilmezmiyim vazgeçilmez mekanlarım arasında :)

gulbahcesi dedi ki...

teşekkürler cecilia:) bence de gayet güzel ürünler bulabileceğim bir avm..

stylebyDemLin dedi ki...

iyi günlerde kullan canım :) bende bir istanbul seyahetimde airport a gidicem, kesin artık !!!

gulbahcesi dedi ki...

çok teşekkürler stylebyDemLin:) Eğer fırsat bulur da gidersen kesin alacak bir şeyler bulursun :)

thegirlwhomurmurstoomuch dedi ki...

vay hayırlı olsun cicim!! gömlekleri çok kullanıcaksın benden söylemesi! çok kullanışlılar.. bilstore'u ben de çok seviyorum ama outletlere gidicek vaktim olmuyo. mağazalarından alıyorum zaten bilstore card diye bişi var, onla alınca bi dolu puan yüklüyo karta, zaten outletten almış kadar oluyosun yani :)) şimdi yılbaşında giyiceim elbisemi alıcam o topladıım puanlarla hehehe. bi de extra güzelliği, otto'larda hem ymekte hem de partilerde indirim yapıyo kart. bu arada zaaf o sanki marka, ben de öyle hatırlıyorum :))

gulbahcesi dedi ki...

Teşekkür ederim Sima :)) evet çok kullanışlılar gerçekten, bir de ben gömlek giymeyi çok severim :) bilstore card'ı bilmiyordum, o kadar puan yükleniyorsa dediğin gibi outletten almaya gerek yok.. Yılbaşı elbiseni aldığında paylaşırsın resmini. Şimdiden güle güle kullan :))
Sevgiler..