14 Şubat 2011 Pazartesi

Hayırlı Kandiller


2 yorum:

Unknown dedi ki...

HAYIRLI KANDİLLER....

Öznur dedi ki...

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun Gül Hanım. Güzel yorumunuz için teşekkürler. Portakalı reçel için nasıl dilimlediğimi sormuşsunuz.
Rendelediğiniz kısmı atıyorsunuz zaten çok azıcık kazır gibi üstünden alıyoruz hatta bazıları bıçakla yapıyor. Portakalı yemek için kabuklu olarak dilimlediğimiz gibi 8 dilime kesiyorum ben portakal büyükse 10 dilime ayırabilirsiniz. İçindeki beyaz ipliği çıkarıyorum tabi. Daha sonra her bir dilimi tahta üzerinde yarım cm inceliğinde doğruyorum. Anlaşılır olmadıysa fotoğraflıyabilirim sizin için. Sevgiler..